PTK:n Varsinais-Suomen-Satakunnan piiri

vssp_logo.gif

Toimialueenaan Turun arkkihiippakunta

Perustettu 1992

Piiritoimikunta

Puheenjohtaja: Salme Kuukka, Sastamala
Varajäsen: Seija Katajisto, Noormarkku

Varapuheenjohtaja ja tiedotusvastaava: Mikko Jokinen, Pori
Varajäsen: Anne Saarela, Pori

Talousvastaava: Timo Sjöblom, Salo
Varajäsen: Sami Laaksonen, Loimaa

Sihteeri: Marjo Mäki, Huittinen
Varajäsen: Maria Suuronen, Aura

Jäsen: Leena Lähde, Turku
Varajäsen: Kimmo Koivisto, Säkylä

Ajankohtaista Turun arkkihiippakunnan alueella, kesä 2015

PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirin tapahtumia kesä 2015> Merkkaa kalenteriisi. Liitty myös piirin omaan Facebookkiin, näin pysyt kartalla.


KIPINÄ 2015

Tyttöjen ja poikien suurleiri "Kipinä - Spark" pidetään Partaharjulla 22. - 27.7.2015.  http://kipina.jiipeenetti.fi/
Arkkihiippakunnan leirinjohtajana toimii Anne Saarela.
Jos olet tuomassa seurakunnastasi ryhmän leirille tai olet valmis kantamaan vastuuta jossain tehtävässä, ota yhteys Anneen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Annelta saat myös infoa tulevista leirikokouksistamme. 
TOUR DE HENRIK 2015 - Varhaisnuorten polkupyörä pyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun

Tour de Henrik pyörävaelluksia on järjestetty Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa vuodesta 2005 asti. Kolmen päivän vaellus myötäilee vanhaa Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä.

Aika: 23.-25.6.2015
Paikka: Kokemäki - Turku (matkaa kertyy n. 130km.)
Kohderyhmä: Tytöt, pojat, perheet ja nuorisotyöntekijät
Järjestäjät: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ja Säkylän seurakunta
Ilmoittautuminen: 8.6.2015 mennessä sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja: Kimmo Koivisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 7771817.
Hinta: 55e/hlöTurun arkkihiippakunnan alueella sinua palvelee kouluttaja Jukka Jylhä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400 508 241.

Turun arkkihiippakunnan alueella toimii PTK:n VSS-piiri, jonka puheenjohtajana toimii Salme Kuukka Sastamalasta. Piiri toimii hiippakuntien varhaisnuorisotyön käsikassarana ja työvälineenä. Yhdessä on kätevämpää tehdä ja suunnitella. Tule mukaan piirin toimintaan! Katso lisää PTK:n sivuilta.

PTK:n kanssa yhteistyössä: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri, Suomen Lähetysseura ja Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli.