PTK:n Varsinais-Suomen-Satakunnan piiri

vssp_logo.gif

Toimialueenaan Turun arkkihiippakunta

Perustettu 1992

Piiritoimikunta

Puheenjohtaja: Salme Kuukka, Sastamala
Varajäsen: Seija Katajisto, Noormarkku

Varapuheenjohtaja ja tiedotusvastaava: Mikko Jokinen, Pori
Varajäsen: Anne Saarela, Pori

Talousvastaava: Timo Sjöblom, Salo
Varajäsen: Sami Laaksonen, Loimaa

Sihteeri: Marjo Mäki, Huittinen
Varajäsen: Maria Suuronen, Aura

Jäsen: Leena Lähde, Turku
Varajäsen: Kimmo Koivisto, Säkylä

Ajankohtaista Turun arkkihiippakunnan alueella, kesä 2015

PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirin tapahtumia kesä 2015> Merkkaa kalenteriisi. Liitty myös piirin omaan Facebookkiin, näin pysyt kartalla.


KIPINÄ 2015

Tyttöjen ja poikien suurleiri "Kipinä - Spark" pidetään Partaharjulla 22. - 27.7.2015.  http://kipina.jiipeenetti.fi/
Arkkihiippakunnan leirinjohtajana toimii Anne Saarela.
Jos olet tuomassa seurakunnastasi ryhmän leirille tai olet valmis kantamaan vastuuta jossain tehtävässä, ota yhteys Anneen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   Annelta saat myös infoa tulevista leirikokouksistamme. 
TOUR DE HENRIK 2015 - Varhaisnuorten polkupyörä pyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun

Tour de Henrik pyörävaelluksia on järjestetty Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa vuodesta 2005 asti. Kolmen päivän vaellus myötäilee vanhaa Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä.

Aika: 23.-25.6.2015
Paikka: Kokemäki - Turku (matkaa kertyy n. 130km.)
Kohderyhmä: Tytöt, pojat, perheet ja nuorisotyöntekijät
Järjestäjät: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ja Säkylän seurakunta
Ilmoittautuminen: 8.6.2015 mennessä sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja: Kimmo Koivisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 044 7771817.
Hinta: 55e/hlöTurun arkkihiippakunnan alueella sinua palvelee kouluttaja Jukka Jylhä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 0400 508 241.

Turun arkkihiippakunnan alueella toimii PTK:n VSS-piiri, jonka puheenjohtajana toimii Salme Kuukka Sastamalasta. Piiri toimii hiippakuntien varhaisnuorisotyön käsikassarana ja työvälineenä. Yhdessä on kätevämpää tehdä ja suunnitella. Tule mukaan piirin toimintaan! Katso lisää PTK:n sivuilta.

PTK:n kanssa yhteistyössä: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri, Suomen Lähetysseura ja Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli. 

Ajankohtaista arkkihiippakunnan alueella 23.10.2013

PIIKKI! Ideoita varhaisnuorisotyöhön 27.11. Salossa

Tervetuloa ideoimaan, jakamaan ja oppimaan uutta! Kokoonnumme kuulemaan mm. vapaaehtoistyön trendeistä ja mahdollisuuksista, seurakuntavaaleista 2014 ja ajankohtaisista asioista. Saamme konkretiaa työhömme: ideoita kerhoihin, hartauselämään ja jo toimivan toiminnan tueksi.

Ilmoittautuminen 15.11. mennessä: ilmoittautuminen(at)ptk.fi, osallistumismaksu 45 eur/hlö
Lisätietoja: Laura Kajala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Turun Arkkihiippakunnan kerhonohjaajapäivä 1.2.2014 Sastamalassa

Koulutus on osa hiippakunnissa järjestettävää kerhonohjaajien koulutuspäivien valtakunnallista ketjua, joka tavoittaa yli tuhat vapaaehtoista kerhonohjaajaa eri puolilla Suomea. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

10.30 Ilmoittautuminen kanaviin
11.00 Alkajaiset seurakuntatalolla
11.45 Lounas
12.30 Kanavat
13.30 Kanavat
14.30 Päiväkahvi
15.00 Kanavat
16.15 Messu Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa
17.00 Kotia kohti

Hinta 20 e/hlö (PTK:n jäsenseurakunnat), 25 e/hlö (muut)

Ilmoittautuminen 24.1. mennessä osoitteessa http://www.ptk.fi/koulutus-ja-tapahtumat/ilmoittautuminen

Kysy lisää: Salme Kuukka, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Laura Kajala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mukana järjestämässä: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri, Arkkihiippakunnan tuomiokapituli, PTK, Koulutuskeskus Agricola ja Sastamalan seurakunta

 

Kaipaatko yhdessä tekemisen voimaa?

Tähän vastauksena voi olla arkkihiippakunnan nuorisotyönohjaajista koostuva PTK:n piirin toiminta!

PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri on itsenäinen rekisteröity yhdistys, jonka toimijat koostuvat alueen nuorisotyönohjaajista. Tarkoituksena on, että piiritoiminnan kautta voidaan yhdessä toteuttaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä lapsille, nuorille, että työntekijöille sekä hakea niille esimerkiksi ulkopuolista rahoitusta. Tule sinäkin mukaan piirin toimintaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja: piirin puheenjohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

PTK PÄHKINÄNKUORESSA

PTK - poikien ja tyttöjen keskus on seurakuntien palvelujärjestö.

laura kajalaJärjestämme mm. koulutustoimintaa, leirejä ja tapahtumia. Tuotamme materiaaleja ja tarvikkeita sekä julkaisuja (jiipeenetti.fi ja Villi) seurakuntien kasvatustyöntekijöiden tueksi.

Arkkihiippakunnan alueella sinua palvelee kouluttaja Laura Kajala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 044 774 9636.

Arkkihiippakunnan alueella toimii PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri. Piiri toimii hiippakuntamme varhaisnuorisotyön käsikassarana ja työvälineenä. Yhdessä on kätevämpää tehdä ja suunnitella. Tule mukaan piirin toimintaan! Katso lisää PTK:n sivuilta.

PTK:n kanssa yhteistyössä: PTK:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri, Suomen Lähetysseura ja Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli.