EF:n pääsiäiskurssi

Pääsiäiskurssi 13.-20.4.2014 Englannin Birminghamissa

European Fellowshipin suosittu pääsiäiskurssi kerhonohjaajille, isosille ja nuorille aikuisille kokoaa vuosittain 30 - 50 nuorta viettämään yhdessä pääsiäisviikkoa ja kehittämään omia ohjaajataitojaan kansainvälisessä seurassa johonkin päin Eurooppaa. Keväällä 2014 pääsiäiskurssi toteutetaan 2014 Englannin Birminghamissa otsikolla Created by You!

Pelit, leikit, yhdessäoleminen ja ekumeeninen hartauselämä yhdistyvät pääsiäisen aikana johonkin sosiaaliseen teemaan. Tällä kertaa teemana on nuorten äänen kuuluminen, osallisuus ja demokratia. Monikulttuurisessa Birminghamissa paneudutaan erityisesti erilaisten nuorten mahdollisuuteen vaikuttaa omaan elämäänsä.

Lue pohjalaisnuorten kokemuksia viime vuoden pääsiäiskurssilta Islannista  http://eastericeland.blogspot.fi/!

Pääsiäiskurssin kohderyhmä: Kerhonohjaajat, isoset ja nuoret aikuiset (17 - 30-vuotiaat)

Matkanjohtaja: ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Osallistumismaksu: 220 e, sisältää kurssin, majoitukset ja ruuan. Lisäksi matkat (Lontoon kautta n. 150 e).

Ilmoittautuminen: Pääsiäiskurssille lähetetään Suomesta noin viisi nuorta ja yksi ohjaaja. Haku tapahtuu täyttämällä oheinen lomakke ja lähettämällä se 31.1.2014 mennessä osoitteeseen suvielise.nurmi(at)ptk.fi.

Lisätietoja:

 

 

 

Pääsiäiskurssi 31.3. - 8.4.2012 Ukrainan Kievissä

European Fellowship of Christian Youth järjestää jälleen nuorten kansainvälisen ekumeenisen pääsiäiskurssin 31.3. - 8.4. 2012 Ukrainan Kievissä. Suomalaisryhmän matkanjohtajana toimii Elina Simonen. 

Pääsiäisen teeman ja kansainvälisen nuoristoiminnan uudenlaisten ideoiden lisäksi tämänvuotinen Easter Course johdattaa osallistujat sananvapauden ja vihapuheiden väliseen tasapainotteluun. Kurssin teemana on "Speaking up." Pääsiäiskurssin ohjelman löydät tästä (.pdf).

Täytä hakulomake (.doc) ja lähetä se sähköpostitse osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 25.2. mennessä. Lisätietoja samoista osoitteista.