European Fellowship

Tutustu EF:n tapahtumiin! Lähde ryhmäsi kanssa Eurooppaan tai lähetä nuoriasi tutustumaan muihin eurooppalaisiin kristittyihin!

KATSO ALLA: AJANKOHTAISTA!

EF on Euroopassa toimiva, protestanttisten kristillisten nuorisotyön järjestöjen yhteistyöjärjestö. Se tarjoaa mahdollisuuksia eri puolilta Eurooppaa tulevien nuorten kristittyjen kohtaamiselle ja oman kristillisen identiteetin kehittymiselle.

Useimmat EF:n järjestämistä tapahtumista on suunnattu kerhohohjaajille ja isosille (young leaders), mutta myös varhaisnuorten ryhmä kutsutaan esimerkiksi EF:n jäsenjärjestöjen leireille. Seuraava FDF:n varhaisnuorten suurleiri (n. 20 000 lasta ja nuorta) järjestetään Tanskassa 2016.

PTK on 50 vuotta sitten perustetun EF:n perustajajäsen. PTK:n ja toisen EF:n jäsenjärjestön Nuorten keskuksen kautta myös useimmat seurakunnat ovat siis EF:n jäseniä! EF toimii Euroopassa, mutta kattojärjestönsä Global Fellowship of Christian Youth (GF) kautta sillä on yhteydet ympäri maailman.

Suomalainen puheenjohtaja

EF:n puheenjohtajana toimii Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., koulutuskoordinaattorinaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Britannian Boys Brigadesta ja toimintakoordinaattorina Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Transsilvanian IKE:sta Romaniasta. PTK on mukana EF:n päätöksenteossa ja osallistuu vuosikokouksiin. PTK:n edustajana toimii kv-koordinaattori Suvielise Nurmi.

AJANKOHTAISTA:

1. EuroQuest 2014 Skotlannin Glasgowssa 10.-12.10.2014

Tutustu tapahtumaan: EuroQuest Glasgow 2014

Ilmoittautuminen tapahtumaan tehdään EF:n jäsenjärjestöjen (PTK tai NK) kautta 18.8.2014 mennessä. Täytä oheinen ilmoittautumislomake ja lähetä se osoitteeseen suvielise.nurmi(ät)ptk.fi.

EuroQuest on 16-25-vuotiaille kerhonohjaajille, isosille ja nuorille aikuisille suunnattu Amazing Race -tyyppinen kaupunkiseikkailu. Leikkimielisen kilpailun kautta eri maista tulevat nuoret pääsevät tutustumaan muista Euroopan maista tuleviin nuoriin kristittyihin, luomaan kansainvälisiä kontakteja (ryhmissä nuoria eri maista!) ja tietysti tutustumaan mielenkiintoisella tavalla Glasgown historialliseen kaupunkiin!

Viikonlopun mittaisen tapahtuman ohjelma, majoitukset ja ruuat maksavat 60€. Lentoliput paikan päälle hankitaan itse. 

Tapahtumaan voi osallistua joko itsekseen tai ryhmänä oman ohjaajan kanssa. Itsekseen matkustavilta edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja: suvielise.nurmi(ät)ptk.fi, 0400 357 030

 2. Easter Course - EF:n pääsiäiskurssi Maltalla 29.3.-5.42015

Kohderyhmä: Kerhonohjaajat, isoset, nuoret aikuiset ja nuorisotyönohjaajat (pääsääntöisesti 18 - 30-vuotiaat)

Matkanjohtaja: Ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistumismaksu: noin 230 e, sisältää kurssin, majoitukset ja ruuan. Lisäksi matkat.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 31.1.2015 mennessä hakulomakkeella (ilmestyy myöhemmin) osoitteeseen suvielise.nurmi(ät)ptk.fi. Pääsiäiskurssille otetaan Suomesta noin kuuden hengen ryhmä. Mikäli halukkaita on enemmän, valinta tapahtuu hakulomakeen perusteella.  

Lisätietoja: suvielise.nurmi(ät)ptk.fi, 0400 358 030