European Fellowship

European Fellowship of Christian Youth (EF)

EF on Euroopassa toimiva, protestanttisten kristillisten nuorisotyön järjestöjen yhteistyöjärjestö. Se tarjoaa mahdollisuuksia nuorten kohtaamiselle ja kristillisen identiteetin kasvulle yhteisessä Euroopassa. 

Suomesta EF:n jäseniä ovat PTK (perustajajäsen) ja Nuorten keskus - siis myös jokainen PTK:n ja NK:n jäsenseurakunta! EF toimii Euroopassa, mutta kattojärjestönsä Global Fellowship of Christian Youth (GF) kautta sillä on yhteydet ympäri maailman.

Suomalainen puheenjohtaja

EF:n puheenjohtajana toimii Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , koulutuskoordinaattorina Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Britannian Boys Brigadesta ja toimintakoordinaattorina Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Transsilvanian IKE:sta Romaniasta. PTK on mukana EF:n päätöksenteossa ja osallistuu vuosikokouksiin. PTK:n edustajana toimii kv-koordinaattori Suvielise Nurmi.

AJANKOHTAISTA:

Vuoden 2014 PÄÄSIÄISKURSSIN HAKU ON MENEILLÄÄN!

EUROQUEST 2014 Skotlannin Gladstonessa syksyllä!

EuroQuest on erityisesti kerhonohjaajille ja isosille (16-25-v.) suunnattu illoinen kaupunkiseikkailu, jossa eri maista tulevat nuoret pääsevät tutustumaan toisiinsa ja Gladstonen historialliseen kaupunkiin leikkimielisen kilpailun siivellä. Viikonlopun mittainen tapahtuma maksaa noin 50€ (sisältää kaiken) sekä matkaliput. 

Tutustu EF:n tapahtumiin ja lähetä nuoriasi maailmalle tai lähde itse tutustumaan kansainväliseen kristilliseen nuorisotoimintaan ja vaihtamaan kokemuksia kollegojesi kanssa ympäri Eurooppaa!

Lisätietoja: suvielise.nurmi(ät)ptk.fi, 0400 357 030