Artikkelit

Tapaammeko neuvottelupäivillä?

Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivät ovat 10. - 12.1.2012 jälleen Jyväskylässä. Tervetuloa PTK-osastollemme vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan tuotteisiimme. Tämän vuoden uutuuksiamme ovat muun muassa: Matti Mikkolan Erikoisen tavallisia tarinoita sekä Merja Auerin ja Suvielise Nurmen Paratiisipolku, vuorovaikutusharjoituksia luonnon kanssa. Kaikkiin uutuuksiimme voit tutustua myös PTK-puodissa, puoti.ptk.fi

Tule hakemaan lahjaksi Syke-suurleirin 52-sivuinen, 120 kuvaa sisältävä kuvakirja. Lahjakuvakirja postitetaan tammikuun aikana niihin seurakuntiin, jotka eivät saaneet omaa kappalettaan neuvottelupäivillä. Kuvakirjaa on myös myytävänä.

Tervetuloa tutustumaan myös PTK:n tyttöjen ja poikien verkkopalveluihin. Vietämme uusitun jiipeenetti.fi:n avajaisia JiiPee-lehden siirtyessä vuoden 2012 alusta verkkojulkaisuksi - seuraa ilmapalloja! Esillä myös Tekstaritupu, Nettitupu ja Peliraati.

Paikalla on myös Tievatuvan isäntä, joka kertoo terveisiä pohjoisesta kohteestamme. Pertti Tammisen kanssa voit myös tuumata mahdolliset koulutukset, kurssit ja leirivaraukset Tievatuvalle.