Artikkelit

Tapaammeko neuvottelupäivillä?

Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivät ovat 10. - 12.1.2012 jälleen Jyväskylässä. Tervetuloa PTK-osastollemme vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan tuotteisiimme. Tämän vuoden uutuuksiamme ovat muun muassa: Matti Mikkolan Erikoisen tavallisia tarinoita sekä Merja Auerin ja Suvielise Nurmen Paratiisipolku, vuorovaikutusharjoituksia luonnon kanssa. Kaikkiin uutuuksiimme voit tutustua myös PTK-puodissa, puoti.ptk.fi

Tule hakemaan lahjaksi Syke-suurleirin 52-sivuinen, 120 kuvaa sisältävä kuvakirja. Lahjakuvakirja postitetaan tammikuun aikana niihin seurakuntiin, jotka eivät saaneet omaa kappalettaan neuvottelupäivillä. Kuvakirjaa on myös myytävänä.

Tervetuloa tutustumaan myös PTK:n tyttöjen ja poikien verkkopalveluihin. Vietämme uusitun jiipeenetti.fi:n avajaisia JiiPee-lehden siirtyessä vuoden 2012 alusta verkkojulkaisuksi - seuraa ilmapalloja! Esillä myös Tekstaritupu, Nettitupu ja Peliraati.

Paikalla on myös Tievatuvan isäntä, joka kertoo terveisiä pohjoisesta kohteestamme. Pertti Tammisen kanssa voit myös tuumata mahdolliset koulutukset, kurssit ja leirivaraukset Tievatuvalle.

ukash bozdurma