Uusittu tyttöjen ja poikien laulukirja, Laulutuuli 2011, julkaistiin tammikuussa neuvottelupäivillä. Tilaa nyt!

PTK –poikien ja tyttöjen keskuksen julkaisema Laulutuuli –laulukokoelma on saanut paitsi ulkoisen kasvojen kohotuksen myös sisällöllisen uudistuksen. Liki puolet kokoelman lauluista on vaihtunut edelliseen laitokseen nähden. Kyseessä on jo kolmas Laulutuuli –kirja, jonka tarkoituksena on kulua tyttöjen ja poikien käsissä kristillisen varhaisnuorisotyön toiminnassa. Ja sopii se moneen muuhunkin! Laulukirja on monipuolinen. Sieltä löytyy virsistä rallatuksiin. Kirjasta onkin todettu, että jos lastenhuoneessa pitäisi olla yksi laulukirja, niin se olisi Laulutuuli!

laulutuuliLaulutuuli –kirjaan on haluttu nostaa lauluja, jotka liittyvät kristilliseen elämään. Laulujen teemoissa nousevat esiin mm. paasto, rukous, ehtoollinen, pyhä, kirkkovuosi, vastuu luomakunnasta unohtamatta kuitenkaan ihmisenä elämisen kokonaisvaltaisia ulottuvuuksia, iloja tahi suruja arjessa ja sen askareissa. Laulutuuli-kirjan vahvuutena on ollut sen monikäyttöisyys ja elämänläheisyys. Näistä vahvuuksista on haluttu pitää myös uuden laitoksen toimittamisessa kiinni. Tyttöjen ja poikien hartaus- ja jumalanpalveluselämän tukeminen on yksi kirjan keskeisiä johtoajatuksia. Tätä silmälläpitäen on mukaan sisällytetty jumalanpalveluksen toimittamista varten käsikirjan mukainen viikkomessun kaava.

Laulutuulen tuiverruksia toivotellen…

Kirjan toimittaja Pekka Kosonen toimituskuntineen ( Kati Jansa, Eeva Johansson, Esa Rättyä, Mari Torri-Tuominen ja Ulla Tuovinen)

Nyt tilaukset aluesihteereiltä tai PTK-puodista:

Aluesihteeri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 0400 541 957  (Itä-Suomi)

Aluesihteeri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  0400 508 241 (Etelä-Suomi) 

Aluesihteeri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0400 301 618 (Länsi- ja Pohjois-Suomi)

Toimistosihteeri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,  0400 630 430

Katso myös Laulutuuli tutuksi!