IMG_8288_Uniikki_netti_iltanuotioJJ

Tarinankertoja Kiisi Isotalon jatkotarina alkoi avajaisnuotiolla. Pitääköhän huhu kultaisesta avaimesta paikkansa? Se selvinnee viikon aikana.

Maanantaista perjantaihin 14. - 18.6.2010 pidettävä Uniikki-harrasteleiri pyörähti käyntiin Partaharjun leirikylässä. Ensimmäisenä leiripäivänä telttaleirille saapuneilla tytöillä ja pojilla oli lipunnoston jälkeen tutustumisleikkejä ja perinteinen avajaisnuotio tarinoineen, lauluineen ja kilpailuineen.

Leiriviikon aikana 70 innokasta leiriläistä harrastavat kädentaitoja, ilmaisutaitoa ja eri liikuntamuotoja. Käsityöpajoissa valmistuu lennokkeja, askarrellaan ja tehdään kankaanpainantaa. Liikunnassa on vauhtia melonnan, kiipeilyn ja pallopelien muodossa.

Lisäksi elämän ainutlaatuisuutta käsitellään yhteisillä iltanuotioilla, seikkailuissa, urheilutapahtumissa kuin myös hiljentymisissä Ristikiven kirkossa.

Uniikki-harrasteleiriläiset tulevat Askolasta, Muuramesta ja Vesannolta.

Uniikki-leiri on 53. Partaharjun harrasteleiri, joka on jatkoa harraste- ja raittiusleirien katkeamattomalle perinteelle. Leirin järjestävät Partaharjun Opisto ja PTK - poikien ja tyttöjen keskus.