Artikkelit

Hae
 • KesäJiiPee ilmestyi

  Kansi_JiiPee_4_10_nettires

  Tuhti KesäJiiPee ilmestyi Tuunaa kesä -teemalla. Lehdestä löytyy ideoita ja vinkkejä vaikkapa yli 40  kesäretkeen ja moneen mukavaan tekemiseen. Joensuussa luontoriippuvaiset tytöt ja pojat tenttasivat ekoteologi Pauliina Kainulaista. JiiPeen nuoret reportterit puolestaan haastattelivat Miina Savolaista voimauttavasta valokuvauksesta. Ja monta muuta kivaa juttua oman kesän tuunaamiseen!

  Tässä KesäJiiPeen käyttövinkit kouluvierailuille (eri oppitunneille), leireille, kerhoihin, hartauteen ja kotiin

  KesäJiiPeen_käyttövinkit_4_10_light.pdf

  Tilaa KesäJiiPee! Nopeimmat ehtivät! Sähköpostilla: ptk@ptk.fi tai p. 0400 630 430 tai aluesihteerit.

 • Laatua koulun kerhotoimintaan

  Koulun kerhotoiminnan laatu- ja toimenpideohjelma

  Koulun kerhotoiminta, hyvinvointia lapsen ja nuoren elämään – näkökulmia laatuun, vakiinnuttamiseen ja toimenpiteisiin –asiakirjaa ovat olleet laatimassa Kerhokeskus – koulutyön tuki ry,  Koululiikuntaliitto KLL ry, Suomen Vanhempainliitto ry, Förbundet Hem och Skola i Finland rf, Sydkustens Landskapsförbund r.f., Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Lapsiasiavaltuutettu.

  Järjestöjen yhteinen koulun kerhotoiminnan laatu- ja kehittämistoimenpidesuositus korostaa toiminnan laadukkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Toimenpidesuosituksien lähtökohtana on jokaisen perusopetusikäisen lapsen mahdollisuus osallistua harrastustoimintaan koululla koko perusopetuksen ajan koulussa tarjottavan kerhotoiminnan kautta.

  Lataa julkaisu

  (www.kerhokeskus.fi)

 • Osallisuutta: Nuorten parlamentti

  Nuorten parlamentti 2010


  Nuorten parlamentti -täysistuntopäivää voi seurata 16.4.2010 osoitteessa  www.nuorteneduskunta.fi. Sivusto on eduskunnan nuorille tarkoitettu sivusto, joka avautuu 16.4.2010.

  Nuorten parlamentin päivän tunnelmista tuottavat uutisia Pääkaupunkiseudun Nuorten Ääni -toimitus. Näitä uutisia voi seurata koko päivän ajan.

  Nuorten parlamentin istunto televisioidaan klo 12.00 - 13.00 Ylen ykköskanavalla; istunto taltioituu myös sivustolle myöhemminkin käytettäväksi.

  Nuorten parlamentin istunnon pöytäkirja löytyy saman päivän aikana myös osoitteesta www.nuorteneduskunta.fi.

  Istunnon jälkeisellä viikolla järjestetään IRC-galleriassa chatti, jossa vielä palataan siihen, mitkä yhteiskunnalliset asiat ovat juuri tällä hetkellä nuorille ajankohtaisia.

  (www.kerhokeskus.fi)