Uusi julistekilpailu lasten oikeuksista esim. kerhoihin tai hiihtolomien leireille!

Kaksikymmentä vuotta sitten Yhdistyneet kansakunnat hyväksyi Lapsen oikeuksien yleissopimuksen.

Tämä tarkoitti, että ensimmäistä kertaa Yhdistyneiden kansakuntien jäsenvaltiot sopivat tietyistä oikeuksista, joita tulee noudattaa kaikissa tilanteissa, jotka koskevat alle 18-vuotiaita lapsia. Tähän mennessä 195 maata on allekirjoittanut sopimuksen.

Euroopan komission Oikeus-, vapaus- ja turvallisuusasioiden pääosasto on omistanut neljännen julistekilpailun tämän tärkeän sopimuksen kunniaksi.

Ota osaa kilpailuun – lue lisää sinun oikeuksistasi ja ilmaise itseäsi aiheen mukaisesti!

EF:n uusi kehittämisrahasto tukee seurakuntien kv. toimintaa

EFDP (European Fellowship Development Pool) on perustettu tukemaan EF.n jäsenjärjestöjen lapsi- ja nuorisoryhmien kansainvälistä toimintaa etenkin toiminnan alkumetreillä. Voit hakea tukea esim. vaihtoon, nuorten hankkeeseen tai kansainvälisen tapahtuman järjestämiseen. Hakuaika on jatkuva ja hakemukset käsitellään nopeasti.

EFDP:n taloudellisen tuen lisäksi voit hyödyntää sieltä saatavaa neuvontaa, kansainvälisiä kontakteja ja kokemuksia.

Tukea voivat hakea PTK:n ja/tai NK:n jäsenseurakunnat.

Hakulomakkeita ja lisätietoa PTK:sta: kati.jansa(at)ptk.fi, 0400357 030 tai www.europeanfellowship.org

Apurahoja pohjoismaiseen yhteistyöhön Hanasaaren rahastoista

Tässä mahdollisuus saada tukea Pohjoismaihin suuntautuvaan leirikoulua tai lasten ja nuorten harraste- tai tutustumismatkaa varten!

Hanasaari hallinnoi neljä pohjoismaista rahastoa: suomalais-ruotsalaista, suomalais-tanskalaista, suomalais-norjalaista ja islantilais-suomalaista rahastoa.Rahastojen tarkoitus on tukea pohjoismaiden välisiä yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa. Apurahoja voivat hakea sekä yksityiset että yhdistykset sekä lasten ja nuorten ryhmät.

Lisätietoa:

http://www.hanaholmen.fi/ > Pohjoismaiset rahastot

Partaharjun 56. puhallinmusiikkikurssi  31.7. - 7.8.2010

 

Toivotamme uudet sekä tutut, nuoret ja vanhat puhallin- ja lyömäsoitinharrastajat jälleen tervetulleiksi Partaharjun maisemiin!

Totuttuun tapaan tasokasta menoa on jälleen luvassa: kurssia johtaa Markku Ollila,  A-orkesteria sekä kapellimestarikurssia Raine Ampuja. Tarkan opettajalistan löydät näiltä sivuilta.

Kurssin hinta on 390e / 340e. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Partaharjun Opiston ja Suomen Puhallinorkesteriliiton kanssa.

Bussikuljetukset Turusta (Turku - Toijala - Tampere - Jämsä - Jyväskylä - Partaharju) ja Raumalta ( Rauma - Eurajoki - Pori - Jyväskylä - Partaharju) järjestetään. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä mistä tulet kyytiin. Kyydin hinta määräytyy osallistujien mukaan (arvio menopaluu 90e - 50e paikkakunnasta riippuen).

Seuraa kevään mittaan tarkentuvia tietoja näiltä sivuilta tai www.puhallinleiri.com

Lisätietoja saat myös  PTK:n kasvatussihteeriltä Kati Jansalta, 0400 357 030 tai kati.jansa(at)ptk.fi

Näkemisiin Partaharjulla!